UPDATE A fost prins recidivistul care a bătut până la inconştienţă un bătrân în scara unui bloc. Victima a fost lovită cu sălbăticie de 22 de ori cu un box metalic

UPDATE A fost prins recidivistul care a bătut până la inconştienţă un bătrân în scara unui bloc.
Victima a fost lovită cu sălbăticie de 22 de ori cu un box metalic

Acesta este bărbatul suspectat de comiterea tâlhăriei Foto: IPJ Galaţi

Poliţiştii gălăţeni l-au identificat pe bărbatul de 36 ani, din municipiul Galaţi, bănuit că, pe 14 ianuarie, ar fi comis o tâlhărie cu o sălbăticie greu de închipuit în scara unui bloc din localitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe autorul tâlhăriei comise în urmă cu patru zile. Acesta a fost dus la audieri la sediul IPJ Galaţi.

Infractorul a fost prins de un echipaj de Poliţie de la secţia 2 din Galaţi, care l-a identificat într-o clădire dezafectată din cartierul Ţiglina I, în urma unor informaţii primite de la o persoană care l-a observat în acea zonă.

Conform unor surse apropiate anchetei, numele bărbatului de 36 de ani este Marcel Tabac, acesta fiind condamnat în trecut pentru mai multe infracţiuni de furt şi tâlhărie.

”Nu a opus rezistenţă. A fost încătuşat şi condus la sediul IPJ. Va fi reţinut 24 de ore şi mâine va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, ne-a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Ştirea iniţială

Pe 14 ianuarie, în jurul orei 11,00, un bărbat de 75 de ani, din municipiul Galaţi, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, fiind atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuieşte şi deposedat, prin violenţă, de suma de 500 de euro şi un telefon mobil.

Bătrânul de 75 de ani a fost lovit cu o sălbăticie greu de închipuit. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere instalată în scara blocului unde a avut loc agresiunea se poate observa cum tâlharul îl loveşte pe bătrân de 22 de ori, având pe mână un box metalic pentru a accentua efectul loviturilor.

Sub ploaia de lovituri, victima s-a prăbuşit în stare de inconştienţă la pământ, iar infractorul i-a furat banii şi telefonul mobil, după ce îl urmărise în prealabil la CEC, unde a văzut că scosese o sumă de bani, pe care i-a schimbat apoi în euro. Bătrânul este internat şi în prezent la Spitalul de Urgenţă din Galaţi cu un traumatism cranio-facial sever.

La scurt timp după comiterea faptei, poliţiştii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galaţi, care, în prezent, se sustrage cercetărilor. Individul este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru alte fapte de tâlhărie şi furturi.

Semnalmente: înălţime - 1,75 m, greutate - 69 kg, constituţie atletică, păr şaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: