Cum au amendat poliţiştii din Galaţi mirele şi mireasa, în toiul nunţii, pentru că tulburau liniştea publică

Cum au amendat poliţiştii din Galaţi mirele şi mireasa, în toiul nunţii, pentru că tulburau liniştea publică

FOTO bauturaonline.ro

Cei doi au refuzat vehement să se legitimeze, argumentând că este nunta lor, deci au tot dreptul să dea muzica oricât de tare vor. Totuşi, „mirele şi mireasa” nu au putut proba căsătoria cu niciun document.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din Galaţi au fost sesizaţi duminică seară că în zona străzii Cristofor Columb, aflată în zona centrală a oraşului, are loc o petrecere neautorizată, care tulbură liniştea publică cu muzica dată la maximum şi cu strigătele petrecăreţilor.

Ajunşi la faţa locului, oamenii în uniformă  au avut dificultăţi în identificarea persoanelor responsabile de tulburarea liniştii publice deoarece, la adresa indicată, în curte, persoanele găsite un refuzat cu înverşunare să prezinte actele la control, argumentând că sunt pe o proprietate privată şi că au dreptul să facă acolo tot ceea ce vor.

În cele din urmă, poliţiştii i-au identificat pe numiţii Dorian S., de 37 ani, din Galaţi şi pe Claudia M., de 32 ani, din Brăila, care s-au prezentat ca fiind proaspăt căsătoriţi care petrec la nunta lor, fără însă a dovedi în vreun fel că sunt căsătoriţi. 

Oamenii legii au decis că scandalul se linişteşte doar dacă „se strânge darul”, aşa că „mirele şi mireasa” au fost sancţionaţi contravenţional cu o amendă în sumă de 2.000 lei.

În aceeaşi seară, un şofer din Galaţi, beat bine, a fost găsit pe strada Victor Vîlcovici în timp ce asculta muzică la intensitate maximă, în maşina personală, cu portierele deschise. Poliţiştii locali l-au identificat ca fiind Nicuşor F, de 46 ani, din Galaţi. 

Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care, prin 112, au fost chemaţi lucrătorii de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Naţionale.

În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că persoana în cauză avea o alcoolemie de 1,3 mg./l. alcool pur în aerul expirat. S-au întocmit actele procedurale, care au fost predate organelor de poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările