Cum a ajuns un român din postura de victimă a unui accident de circulaţie în cea de suspect privind comiterea a patru infracţiuni

Cum a ajuns un român
din postura de victimă a unui accident de circulaţie în cea de suspect privind
comiterea a patru infracţiuni

Foto: arhivă Adevărul

Un accident cu trei victime, care a avut loc pe D.J. 240G, în localitatea gălăţeană Ţepu, a scos la iveală comiterea mai multor fapte penale de către unul dintre şoferii implicaţi în evenimentul rutier, printre acestea numărându-se falsul material în înscrisuri oficiale şi uzul de fals.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 12 aprilie, pe D.J. 240G, în comuna Ţepu, s-a produs un accident rutier, din care a rezultat vătămarea corporală a trei persoane. Un bărbat, în vârstă de 29 ani, a condus autoturismul pe raza localităţii şi, pierzând controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 ani, din localitate.

”În urma impactului, cei doi conducători auto, precum şi un pasager din primul autoturism, au suferit vătămări corporale, poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

La controlul documentelor, şoferul celui de-al doilea autoturism, înmatriculat în Suedia, a prezentat un permis de conducere eliberat de  statul ungar. În urma verificărilor efectuate, pe 16 aprilie, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu figurează în evidenţa posesorilor de permise auto eliberate de autorităţile ungare. Mai mult, s-a constatat că vehiculul condus de acesta are înmatricularea suspendată de autorităţile suedeze.

Tânărul s-a ales astfel cu dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul neînmatriculat, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

citeste totul despre: