Cu viteză spre moarte. Amenzi de aproape 90.000 de lei şi zeci de permise de conducere suspendate pentru şofat cu viteză excesivă

Cu viteză spre
moarte. Amenzi de aproape 90.000 de lei şi zeci de permise de conducere
suspendate pentru şofat cu viteză excesivă

Foto: arhivă Adevărul

În doar două zile, poliţiştii rutieri din judeţul Galaţi au aplicat 124 de sancţiuni contravenţionale, reţinând 27 de permise de conducere în urma unei acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea încălcării regimului legal de viteză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 9 şi 10 februarie, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi şi ai Biroului Drumuri Naţionale Europene au desfăşurat o acţiune, pe raza judeţului Galaţi, având ca scop prevenirea şi combaterea încălcării regimului legal de viteză.

”Cu această ocazie, poliţiştii rutieri au aplicat 124 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 89.500 lei, dintre care 79 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 14 pentru neportul centurii de siguranţă şi 23 pentru alte abateri”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Au fost reţinute, în vederea aplicării sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce, 27 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depăşirea cu peste 50 km/h a limitei legale de viteză, patru pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea, două pentru neacordarea de prioritate vehiculelor şi unul pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: