Cu ce sancţiune s-a ales un şofer care şi-a parcat maşina pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi

Cu ce sancţiune s-a
ales un şofer care şi-a parcat maşina pe locul rezervat persoanelor cu
dizabilităţi

Foto: arhivă Adevărul

Un vrâncean de 49 de ani a fost amendat de poliţiştii locali, după ce aceştia au constatat că îşi parcase maşina pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi, deşi acesta era marcat şi semnalizat corespunzător.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din cadrul secţiei nr. 3 din Galaţi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform HCL 260/2018, pe un bărbat de 49 de ani, P.M., din judeţul Vrancea,.

”Acesta a parcat autoturismul pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi, marcat şi semnalizat corespunzător, de pe strada Oţelarilor din Galaţi”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Oamenii legii au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei şi 3 puncte şi pe o femeie de 45 de ani, T.V., care a staţionat voluntar cu autoturismul, în parcarea Policlinicii Spitalului de Urgenţă din Galaţi, pe culoarul de acces, blocând ieşirea autoturismelor aflate în parcare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: