Criză la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Galaţi. Structura a rămas fără 19 angajaţi în plină pandemie

Criză la Serviciul
Judeţean de Ambulanţă din Galaţi. Structura a rămas fără 19 angajaţi în plină
pandemie

Foto: arhivă Adevărul

Contractele a 19 asistenţi medicali şi ambulanţieri angajaţi pe perioadă determinată au expirat, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă a rămas astfel fără patru echipaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situaţie îngrijorătoare la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Galaţi. 19 asistenţi medicali şi ambulanţieri angajaţi pe perioadă determinată au fost nevoiţi să plece, în condiţiile în care fuseseră angajaţi pe perioadă determinată, iar contractele care au expirat zilele trecute nu au fost prelungite.

Prin urmare, SAJ Galaţi a rămas fără patru echipaje, în condiţiile în care activitatea structurii a crescut foarte mult de la izbucnirea epidemiei de coronavirus. 

Dr. Mihai Polinschi, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, susţine că a cerut Ministerului Sănătăţii să le prelungească contractele celor 19 angajaţi şi speră ca situaţia lor să fie rezolvată în perioada imediat următoare.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi are 22 de echipaje de intervenţie la nivelul judeţului, 10 dintre acestea operând pe raza municipiului Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Şoferul care a revoltat un echipaj de Ambulanţă. A şicanat autospeciala aflată în misiune

Focar de COVID-19 la Serviciul de Ambulanţă Prahova. Un nou spital din judeţ pregătit să îngrijească bolnavii testaţi pozitiv

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările