Crimă pasională de Mărţişor: un bărbat şi-a ucis fosta iubită în plină stradă, cu mai multe lovituri de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Tragedia s-a petrecut în localitatea gălăţeană Pechea, în zorii zilei de joi. Trupul măcelărit al victimei în vârstă de 34 de ani a fost găsit de trecători, într-un şanţ. Criminalul în vârstă de 41 de ani a fost reţinut şi va fi dus la arestare.

Crimă şocantă în comuna gălăţeană Pechea. Un bărbat în vârstă de 41 de ani şi-au omorât cu sânge rece fosta iubită, în plină stradă, joi dimineaţă, în jurul orei 6,00, cu 15 lovituri de cuţit. Individul, pe nume Vasile Petcu, a înjunghiat-o pe femeia în vârstă de 34 de ani în zona feţei şi a gâtului, aboi a abandonat-o într-o baltă de sânge şi a plecat.

Trupul fără viaţă al femeii a fost găsit de săteni joi dimineaţă, într-un şanţ. Potrivit martorilor îngroziţi de descoperire, totul era plin de sânge în jur, iar rigiditatea cadavrului arăta că victima murise de ceva timp, dar, din cauza întunericului, nu fusese văzută de trecători.

Sătenii povestesc că femeia, mamă a doi copii (dintre care unul de 17 ani), se despărţise de soţ şi locuia cu părinţii ei. La un moment dat, ea s-a împrietenit cu criminalul, cu care a avut o relaţie amoroasă de câteva luni, însă femeia a decis să rupă legătura din cauza violenţelor pe fond de gelozie ale iubitului. Acesta obişnuia să o lovească deoarece o suspecta că ar avea relaţii sentimentale cu clienţii care veneau la magazinul la care femeia lucra ca vânzătoare.

Mai mult decât atât, femeia decisese de câteva săptămâni să se împace cu fostul soţ, ceea ce l-a înfuriat la culme pe fostul iubit, care a ameninţat-o în public că îi va tăia gâtul.

În dimineaţa de joi, criminalul a ieşit în stradă şi a aşteptat-o pe victimă (care locuia la câteva case distanţă de domiciliul lui) ăn drumul către serviciu. Când a văzut-o, el i-a cerut să se împace şi i-a oferit un mărţişor. Cum femeia l-a refuzat, a scos un cuţit şi a înjunghiat-o cu furie, de 15 ori. Apoi a abandonat victima într-o baltă de sânge şi a plecat acasă.

Criminalul a fost reţinut joi la prânz pentru audieri, urmând să fie propus pentru arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite