Crimă înfiorătoare la Tecuci. Un bărbat şi-a ucis cumnantul şi a încercat să-şi omoare sora pentru că n-a vrut să facă sex cu el

Scene de groază într-un apartament din Tecuci. Un bărbat, în vârstă de 56 de ani şi concubina sa, în vârstă de 67 de ani, au fost înjunghiaţi, cu o sălbăticie rar întâlnită, de mai multe ori. 

Au fost găsiţi, într-o baltă de sânge, de bărbatul care locuia cu chirie în acel apartament. Din cauza plăgilor adânci, de la nivelul toracelui şi gâtului, proprietarul şi-a dat viaţa în câteva minute, dar femeia încă mai mişca în momentul descoperirii. 

Îngrozit, chiriaşul sunat la 112. Sexagenara a fost dusă de urgenţă la spital în Galaţi, iar cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei.

Victimele au fost înjunghiate cu sălbăticie de câte şase – şapte ori fiecare, în zone vitale.
 
„Femeia avea şase plăgi înjunghiate penetrante. Lama cuţitului i-a atins mai organe vitale şia necesitat intervenţia chirurgicală de urgenţă. Acum este stabilizată şi se află în secţia de Terapie Intensivă. Va mai rămâne internată pentru îngrijiri medicale suplimentare”, declară Dumitru Işfan, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean Galaţi.

În momentul de faţă, femeia în vârstă de 67 de ani, pune nenorocirea pe seama fratelui ei. Aceasta spune că a încercat să o omoare pentru că nu a vrut să se culce cu el.

„Fratele meu m-a înjunghiat. A venit la noi şi mi-a zis să fac sex cu el. Nu am vrut. M-a lovit şi m-a trântit prin toată casa. M-a întins de două ori în pat şi a încercat să mă violeze, dar m-am zbătut. El m-a nenorocit”, spune Rodica Munteanu.

Nu la fel de norocos a fost concubinul ei, Nicolae Lefter, despre care aceasta nu ştie că a murit.
 
„Şi pe prietenul meu l-a înjunghiat. Aşa ştiu că şi pe el a vrut să-l omoare”, mai spune femeia.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, însă nu pot confirma spusele femeii, din cauza faptului că există anumite date din care reiese că fratele bătrânei nu ar fi avut cum să comită această crimă şi tentativă de omor.
 
„O echipă operativă de poliţişti criminalişti desfăşoară o anchetă la faţa locului în acest moment. În funcţie de rezultatul anchetei, vom identifica autorul faptei şi vom lua măsurile legale ce se impun”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările