Cosmin Mărginean, fostul jucător al Oţelului, a băgat un DJ din Tulcea în comă

Cosmin Mărginean, fostul jucător al Oţelului, a băgat un DJ  din Tulcea în comă

Radu Vlad, alias DJ Fofo

Tulceanul Vlad Radu, cunoscut ca DJ Fofo, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost victima unei situaţii ce i-a nemulţumit pe cei doi suspecţi.este vorba de Uţi Mărginean, fost fotbalist în prima ligă la Oţelul Galaţi şi Marian Păruş, fost boxer şi luptător K1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul DJ Radu Vlad este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor după ce a suferit un traumatism deosebit de grav, spune doctorul Dumitru Vâlcu, de la Serviciul de Ambulanţă Tulcea. Conflictul a avut loc sâmbătă dimineaţa, cu un preambul.


„Pe la 6 dimineaţa fostul fotbalist Uţi Mărginean a venit în club, dar era deja închis, s-a supărat deoarece ospătăriţele care făceau curat nu au vrut sa-l servească, a făcut scandal. Fetele au sunat la 112 şi au venit jandarmii, care l-au luat şi amendat.Supărat probabil, a sunat un prieten, şi au revenit spre club.Pe stradă s-au întălnit cu Fofo, DJ-ul angajat la mine la club, a ieşit un scandal şi acum băiatul este în comă, l-au dus la Bucureşti“ povesteşte Mihai Munteanu, patronul clubului MGM Summer.

Mărginean a fost compunent al echipei de fotbal Oţelul Galaţi între 2001 şi 2007, iar ultima echipă de primă divizie pentru care a evoluat a fost Unirea Urziceni.

CITIŢI MAI MULTE DETALII AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările