Copila din România care a câştigat concursul Das Supertalent din Germania. Elena Turcan a fost ovaţionată la interpretarea unei arii de Puccini VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Turcan primeşte marele premiu de la organizatorii concursului FOTO stiridiaspora.ro
Elena Turcan primeşte marele premiu de la organizatorii concursului FOTO stiridiaspora.ro

Fetiţa de 10 ani a unor români emigraţi în Germania este marea câştigătoare a emisiunii ”Das Supertalent”, o emisiune de talente difuzată de postul german RTL. Elena Turcan a cucerit nu doar juriul emisiunii, ci şi publicul ”Das Supertalent”.

Fetiţa de 10 ani a unor români emigraţi în urmă cu 19 ani în Germania a câştigat finala emisiunii ”Das Supertalent”, difuzată de postul RTL. 

Sezonul cu numărul 15 a început pe 2 octombrie, iar Elena a fost chiar primul concurent care a urcat pe scenă în faţa juriului. Fetiţa i-a făcut să plângă pe juraţi şi a fost prima concurentă care a primit buzz de aur, ajungând astfel direct în finală.

Unul dintre juraţi a crezut iniţial că ce face fetiţa este playback. "Când ai început să cânţi, la început am crezut că este un playback", a spus juratul Michael Michalsky.

Elena a impresionat cu interpretarea piesei „O mio babbino caro”, de Giacomo Puccini, din opera „Gianni Schicchi”, care a avut premiera în 1918. Fetiţa de 10 ani a primit ovaţii în picioare din partea publicului. „Eşti un copil-minune!”, i-a spus designerul de modă Michael Michalsky, care a subliniat că i s-a făcut pielea de găină ascultând-o. El a fost şi juratul care a apăsat butonul de aur şi a trimis-o direct în finală. 

Părinţii fetiţei, Gabriel şi Laura Turcan, au emigrat în 2002 în Germania. Elena e cea mai mică dintre cei trei copii ai lor, fetiţa mai are un frate şi o soră, Tudor şi Maria.

”Vreau să fac oamenii fericiţi”

"Vreau să fac oamenii fericiţi când cânt", spune Elena. Micuţa cântăreaţă a atins pe toată lumea cu vocea ei. "Las tot ce este în mine să iasă la suprafaţă şi asta este în mare parte bucurie”, a mărturisit Elena. 

Mama ei spune că Elena şi-a arătat talentul de când era mic copil. "Fredona de copil şi toată lumea când o auzea spunea: locul Elenei e pe scenă", a mărturisit mama sa.

Elena îşi antrenează vocea acasă o dată pe zi. "Ne umple urechile”, spune cu umor mama ei. Întreaga familie este entuziasmată de talentul fetei.

Elena i-a lăsat mască pe juraţi şi audienţa din sala unde s-a organizat concursul când a interpretat ca o soprană matură aria lui Puccini „O Mio Babbino Caro”.

Fetiţa a câştigat marele premiu pus la bătaie de organizatorii concursului, a cărui valoare este de 50.000 de euro.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum a cucerit clienţii un brand premium de ţuică: „Facem totul din pasiune, împreună, în familie”

Pasiune devenită o afacere profitabilă. Tânăr apicultor: „În loc de zahăr folosesc miere. E mai sănătoasă“

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite