Copil lovit cu un cuţit în zona sternului de alt minor. Micul agresor va răspunde pentru tentativă la omor

Copil lovit cu un
cuţit în zona sternului de alt minor. Micul agresor va răspunde pentru
tentativă la omor

Minorul a lovit un alt copil cu  un cuţit Foto: arhivă Adevărul

Un minor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce i-a provocat o plagă înţepat-tăiată unui alt copil, în urma unei lovituri cu un cuţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 5 februarie 2018, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au cerut Tribunalului Galaţi luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor H.C.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor.

”Din probele administrate până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat că,  în dimineaţa de 04.02.2018, în timp ce se aflau în curtea căminului cultural din comuna Rădeşti, judeţul Galaţi, inculpatul minor H.C.I. a lovit cu un cuţit în zona sternului o persoană vătămată minoră, cauzându-i o plagă înţepat-tăiată, ce necesită pentru vindecare 6 – 7 zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. 

Cererea a fost admisă de către Tribunalul Galaţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor H.C.I. pe  o durată de 30 de zile. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările