Copil de 10 ani accidentat pe trecerea de pietoni. Şoferiţa care l-a acroşat cu maşina nu a văzut nici semaforul care era pe culoarea verde pentru pietoni

Copil de 10 ani accidentat pe trecerea de pietoni. Şoferiţa care l-a acroşat cu maşina nu a
văzut nici semaforul care era pe culoarea verde pentru pietoni

Copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale Foto: arhivă Adevărul

O tânără de 27 de ani este cercetată pentru vătămare corporală din culpă după ce a lovit în plin un copil cu autovehiculul pe care îl conducea, deşi minorul traversa strada pe marcajul pietonal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 februarie, o tânără de 27 ani, din Galaţi, a condus autoturismul pe strada Siderurgiştilor, din direcţia străzii Combinatului şi, la intersecţia cu strada Anghel Saligny, a surprins şi accidentat un copil de 10 ani, care traversa pe marcajul pietonal şi pe culoarea verde pentru pietoni a semaforului.

”Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia aflată la volan a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În aceeaşi zi, un bărbat de 49 ani, din judeţul Tulcea, a condus autoturismul pe strada Dornei, dinspre strada Traian şi, în dreptul blocului V3B, a surprins şi accidentat un pieton care se deplasa sinuos pe partea carosabilă, lovindu-se de partea stângă spate a maşinii. Bărbatul de 56 ani, din Galaţi, a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale.Poliţiştii au deschis dosare penale în ambele cazuri pentru vătămare corporală din culpă.

citeste totul despre: