Copiii sărmani pot merge în tabere gratuite, mulţumită eforturilor unor oameni cu inimă bună şi ale fundaţiei „Inimă de Copil”

Copiii sărmani pot merge în tabere gratuite, mulţumită eforturilor unor oameni cu inimă bună şi ale fundaţiei „Inimă de Copil”

FOTO Arhiva Adevărul

Persoanele interesate de sprijinirea programului social „Dăruieşte o zi de tabără unui copil!” se pot adresa amintitei fundaţii, căreia i se pot dona fonduri prin mai multe instrumente de plată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundaţia „Inimă de Copil” a lansat campania „Dăruieşte o zi de tabără unui copil!”. Taberele sunt destinate copiilor provenind din familii defavorizate, copiilor şi tinerilor cu dizabilitati, dar şi copiilor cu rezultate şcolare deosebite din programul „Un sat, un copil”. În urma acestei campanii există speranţe că minimum 100 de copii, toţi din familii sărace, vor avea posibilitatea să meargă într-o tabără de vară.

De 18 ani, în fiecare vară, începând cu 1 iulie, timp de 2 luni, Fundaţia „Inimă de Copil” desfăşoară proiectul taberelor de vară, un prilej de a dărui acestor copii amintiri pentru o viaţă, participarea la diferite activităţi sociale care le stimulează independenţa, încrederea de sine, activităţi care să-i incurajeze să exploreze, ca să cunoască lucruri noi, să aibă curajul să înveţe din greşeli dar, şi activităţi de relaxare, cunoaştere şi auto-cunoastere şi exemplul concret că se poate trăi frumos.

De la 7 la 100

„Taberele Inimă de Copil sunt organizate între 1 iulie şi 15 august, în şase serii şi sunt gratuite pentru copii. Ne dorim ca şi în acest an să se bucure de aceste oportunităţi 100 de copii. Proiectul nu s-ar putea derula fără sprijinul dezinteresat al unor companii şi binefăcători care, la rândul lor, înţeleg şi se implică activ, sufleteşte şi financiar în acest proiect. Costul unei zile de tabără pentru un copil este de 60 lei, 420 de lei pe săptămână, iar campania se va încheia la 1 august 2017”, informează Alina Dumitriu, specialist comunicare din cadrul fundaţiei.

Detalii privind programul şi donaţiile puteţi găsi pe pagina de web a fundaţiei „Inimă de Copil”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările