Concurs internaţional de interpretare la pian adresat copiilor şi adolescenţilor talentaţi din întreaga ţară

Concurs internaţional
de interpretare la pian adresat copiilor şi adolescenţilor talentaţi din
întreaga ţară

Foto: Valentin Trufaşu

60 de copii vor participa la cea de-a cincea ediţie a concursului internaţional de interpretare "Pianul fermecat", competiţia urmând să aibă loc pe11 mai, la sediul Centrului Cultural "Dunărea de Jos" din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevii care studiază pianul în şcoli populare de artă, centre culturale, grădiniţe, palate ale copiilor, case de cultură, şcoli generale sau din mediul privat vor participa la a cincea ediţie a concursului naţional de interpretare "Pianul fermecat", organizat de Centrul Cultural "Dunărea de Jos" din Galaţi pe 11 mai.

La concurs vor participa 60 de copii din Iaşi, Brăila, Galaţi, Buftea, Chiajna, Constanţa, Medgidia, Focşni, Botoşani, Ploieşti, Breaza, Buzău şi Chişinău, după cum am aflat de la unul dintre coordonatorii competiţiei, profesoara de pian Angelica Capră, de la Şcoala de Arte din Galaţi.

Evenimentul este organizat de către Consiliul Judeţean Galaţi, Centrul Cultural ”Dunărea de Jos”, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Arhiepiscopia Dunării de Jos. Juriul concursului va fi format din personalităţi ale pedagogiei şi muzicii româneşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: