Concurs de imagini „Simbolurile francofoniei”

Concurs de imagini „Simbolurile francofoniei”

Fotografiile trebuie însoţite de texte argumentative. Foto : Adevărul

Agenţia Universitară a Francofoniei şi Centrul de reuşită universitară din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează prima ediţie a concursului de imagini „Simbolurile francofoniei”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scopul concursului este ilustrarea diversităţii simbolurilor francofoniei şi evidenţierea valorilor francofone preferate de către studenţii Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Concursul constă în a selecta sau a crea o imagine care poate fi considerată un simbol al francofoniei sau poate conţine mai multe simboluri. Pot fi alese personalităţi, evenimente, organizaţii,  instituţii, şcoli, simboluri, cafenele, muzee, cărţi, sloganuri, restaurante, gesturi, locuri, străzi, postere sau orice reflectă ideea de francofonie.

Imaginea va fi însoţită de un text argumentativ în limba franceză (max. 250 de cuvinte) pentru a motiva alegerea simbolului respectiv şi a domeniului său francofon.

Pot participa la concurs toţi studenţii francofoni înscrişi în anul universitar 2013-2014 la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi (Atenţie: Participarea este individuală).

Perioada de înscriere a început pe 1 aprilie 2014 la ora 12.00 şi a fost prelungită până la 13 aprilie 2014, ora 12.00.

Studenţii se pot înscrie la adresa: cru@ugal.ro
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: