Cod galben de viscol la Galaţi. Ce utilaje sunt mobilizate pentru deszăpezire în oraş. Unde puteţi sesiza problemele

Cod galben de viscol la Galaţi. Ce utilaje sunt mobilizate pentru deszăpezire în oraş. Unde puteţi sesiza problemele

Deszăpezire la Galaţi 22 ianuarie 2018 FOTO PM Galaţi

Deocamdată nu au fost înregistrate probleme în trafic în municipiul Galaţi, însă nici nu a nins prea mult, stratul de zăpadă fiind de doar câţiva centimetri. Autorităţile spun că au împrăştiat deja 94 de tone de sare pe străzile oraşului şi că sunt pregătite pentru orice situaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că, la ora 9,00 a zilei de 22 ianuarie 2018, toate cele 129 de utilaje ale subcontractorilor erau prezente pe străzile oraşului şi interveneau pe zonele prestabilite. De asemenea, 14 sărăriţe împrăştie material antiderapant pe străzile principale dar şi în zonele care pot prezenta riscuri (intersecţii, pantă etc.).

Până acum au fost folosite 94 de tone de sare. Încă de la primele ore ale dimineţii lucrătorii Societăţii Publice Ecosal intervin pe trotuare în mod deosebit la trecerile de pietoni, în staţiile de autobuz şi în faţa instituţii publice de interes.

„Fac un apel pe această cale la agenţii economici să cureţe zăpada de pe trotuar în dreptul sediilor pentru a preîntâmpina situaţiile neplăcute ce pot apărea”, a declarat Ionuţ Florin Pucheanu, primarul municipiului Galaţi

Este bine de ştiut că locuitorii oraşului Galaţi care vor să semnaleze orice fel de probleme legate de curăţarea de zăpadă a străzilor o pot face pe e-mail, la adresa sesizari@primariagalati.ro, sau pe facebook, pe pagina Primăriei Galaţi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: