Citeşte aici ştirile din sud-estul ţării

Citeşte aici ştirile din sud-estul ţării

Ştiri din judeţele Galaţi, Braila, Buzău şi Vrancea

Vezi aici cele mai noi ştiri din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă

ArcelorMittal

Semnături pentru grevă

Cele patru sindicate membre ale FSS Metarom România care au respins ultima ofertă a ArcelorMiital Galaţi de majorare a salariilor cu 8 % au început strângerea de semnături pentru declanşarea grevei generale. Reprezentanţii sindicatelor au solicitat o majorare de minim 10 %.

Brăila

Circulaţie dificilă pe fluviu

Vântul care a bătut în rafale cu viteze de până la 90 km pe oră le-a creat probleme navigatorilor aflaţi în zona Dunării maritime. Marinarii au primit avertizare de vânt puternic şi în următoarele trei zile, trecerea Dunării cu bacul făcându-se în condiţii speciale.

Vrancea

Zeci de pensii internaţionale

Nu mai puţin de 57 de vrânceni stabiliţi în ţări precum Israel, Canada, Suedia, Germania, Spania sau Italia primesc pensii din ţară. Aceştia intrat în posesia drepturilor băneşti doar după ce au depus o declaraţie de transfer la sediul Casei Judeţene de Pensii Vrancea.

Buzău

Restricţii pe DN 10

Circulaţia autovehiculelor pe Drumul Naţional 10, pe raza localităţii Ciuta, este în continuare restricţionată pe sensul de mers Buzău - Braşov, pe o distanţă de aproximativ 100 de metri. În zonă au fost impuse restricţii de circulaţie după ce şoseaua s-a lăsat în urma unei alunecări de teren.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările