Circulaţie închisă, în perioada 29 noiembrie–4 decembrie, pe bulevardul Marea Unire din Galaţi

Circulaţie închisă, în
perioada 29 noiembrie–4 decembrie, pe bulevardul Marea Unire din Galaţi

Porţiunea din bulevardul Marea Unire care va fi închis Foto: IPJ Galaţi

Peste 240 de poliţişti gălăţeni vor asigura zilnic măsurile de ordine pentru buna desfăşurare a mănifestărilor organizate cu prilejul Sărbătorilor Galaţiului şi Zilei Naţionale a României. Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale, precum şi pentru menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 30 noiembrie–3 decembrie., la nivelul judeţului Galaţi se vor organiza manifestări publice, ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, o paradă militară, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

Poliţiştii gălăţeni vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, în vederea prevenirii şi  combaterii oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor.

Dispozitivele de siguranţă publică vor acţiona pentru prevenirea infracţiunilor stradale, în special în zonele aglomerate şi în zonele în care vor fi organizate manifestări cultural–artistice în aer liber.  Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe principalele artere de circulaţie, activităţile de dirijare a traficului fiind completate de acţiuni pentru combaterea execsului de viteză şi pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii rutieri informează conducătorii auto că în perioada 29 noiembrie, ora 10.00 – 4 decembrie, ora 12.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe bulevardul Marea Unire, pe tronsonul cuprins între  străzile G-ral Alexandru Cernat şi Navelor şi pe strada Prelungirea Traian, în zona „Elice”,  până la intersecţia cu strada Roşiori. Pe acest segment de drum vor fi amplasate căsuţe, la care se vor comercializa produse tradiţionale româneşti şi vor fi expuse operele meşterilor populari.

Cu ocazia paradei militare prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României vineri, 1 decembrie 2017, circulaţia rutieră va fi închisă între orele 12.00- 15.30 pe strada Domnească, de la intersecţia cu strada Lahovari până la intersecţia cu strada Gării.

”Solicităm conducătorilor auto să evite deplasarea în zonele aglomerate, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare, să nu parcheze autovehiculele în apropierea zonelor restricţionate pentru circulaţie şi să opteze, în perioada menţionată, pentru transportul în comun. Pietonilor le recomandăm să circule cu atenţie şi să traverseze strada numai prin locurile special amenajate”, a precizat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: