Cinci deţinuţi s-au luat la bătaie în curtea Penitenciarului din Galaţi. Unul dintre ei a ajuns la spital

Cinci deţinuţi s-au
luat la bătaie în curtea Penitenciarului din Galaţi. Unul dintre ei a ajuns la
spital

Penitenciarul din Galaţi FOTO arhivă Adevărul

O altercaţie spontană între mai mulţi deţinuţi a avut loc marţi, 26 ianuarie, în curtea penitenciarului. Administraţia locului de deţinere a sesizat organele judiciare şi a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 26 ianuarie 2021, în jurul orei 12,00, în curtea de plimbare a Penitenciarului Galaţi, a avut loc o altercaţie spontană între cinci deţinuţi. Personalul operativ specializat a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului.

”Faţă de deţinuţii agresori implicaţi în incident, s-a luat măsura separării de restul persoanelor custodiate. Aceştia au fost prezentaţi la cabinetul medical al unităţii, fără recomandare ulterioară de investigaţii sau îngrijiri spitaliceşti. Cel de-al cincilea deţinut a fost prezentat la o unitate spitalicescă din reţeaua sanitară publică pentru un consult de specialitate”, a declarat inspectorul principal de poliţie penitenciară Simona Cozma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

Administraţia locului de deţinere a sesizat organele judiciare şi a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

De asemenea, la nivelul unităţii, a fost declanşată procedura disciplinară faţă de persoanele private de libertate implicate, cauzele şi împrejurările producerii incidentului urmând a fi stabilite ulterior  verificărilor.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Sex şi escrocherii la Penitenciarul Vaslui. Directorul contraatacă: „Datele sunt confidenţiale”

Borcea, dezvăluiri şocante despre viaţa în penitenciar: „Mergeam la toaletă cu Victor Becali, mi-era frică“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările