Centru de primire documente deschis la Judecătoria Galaţi pentru eliminarea cozilor. Instanţa este una dintre cele mai aglomerate din ţară

Centru de primire
documente deschis la Judecătoria Galaţi pentru eliminarea cozilor. Instanţa este una
dintre cele mai aglomerate din ţară

Noua Registratură de la Judecătoria Galaţi Foto: Curtea de Apel Galaţi

Judecătoria Galaţi a inaugurat în această săptămână noul centru de primire documente (Registratura) situat la parterul Palatului Justiţiei, la camera P9.

Ştiri pe aceeaşi temă

În încăperea proaspăt renovată îşi va desfăşura activitatea personal suficient pentru deservirea rapidă a avocaţilor, consilierilor juridici şi justiţiabililor, obiectivul urmărit fiind eliminarea totală a cozilor.

Consultarea dosarelor şi solicitarea ori eliberarea de copii simple/legalizate ale hotărârilor sau altor acte se face direct la arhiva civilă sau penală a Judecătoriei Galaţi (la demisol), fără a mai trece pe la Centrul de primire documente.

În ce priveşte Tribunalul Galaţi şi Curtea de Apel Galaţi, toate solicitările publicului se adresează în continuare centrelor de relaţii cu publicul corespunzătoare (Curtea de Apel – camera P3, Tribunal – camera P25, parter). Odată cu inaugurarea noului centru de primire documente, Registratura Judecătoriei Galaţi nu îşi va mai desfăşura activitatea în spaţiul vechi şi impropriu de la demisol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările