Celebrul Ivan Patzaichin vine miercuri la Galaţi. Doritorii pot participa la un concurs de vâslit în bărcile inventate de multiplul campion olimpic şi mondial

Celebrul Ivan Patzaichin vine miercuri la Galaţi. Doritorii pot participa la un concurs de vâslit în bărcile inventate de multiplul campion olimpic şi mondial

Ivan Patzaichin FOTO Arhiva Adevărul

Evenimentul denumit „Descoperă Rowmania” are loc pe 15 august, între orele 10,00 şi 15,00 ăn zona de Dunăre din dreptul hotelului „Vega”. Concurenţii se pot înscrie direct la faţa locului, în echipe de 10+1, urmând să concureze în canotcile inventate de Patzaichin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, de Ziua Marinei (programul complet al evenimentelor AICI), iubitorii de canotaj din Galaţi se pot întrece în concursul „Descoperă Rowmania / România naturală văzută din barcă”, care este deschis tuturor echipajelor de 10+1, fie ele formate din sportivi profesionişti, fie constituite din vecinii dintr-o scară de bloc, care „se dau” cu barca din an în Paşte.

Întrecerea se va desfăşura cu celebrele bărci inventate de multiplul campion mondial şi olimpic Ivan Patzaichin, care va fi prezent la eveniment şi va face o demonstraţie de vâslit.

Startul şi sosirea în competiţie - atenţie! se dau premii învingătorilor! -  pe Dunăre, Faleza Inferioară, în dreptul Hotelului Vega. Concursul se va desfăşura în intervalul orar 10,00 – 15,00, după următorul desfăşurător:

10,00 – 12,00 – pregătirea spaţiului de concurs şi înscrierea participanţilor (echipe).

10,30 – 12,00 – acomodarea cu ambarcaţiunile şi demonstraţie de vâslit efectuată de Ivan Patzaichin.

12,15 – 12,30 – stabilirea ordinii de intrare în concurs şi şedinţă tehnică (instructaj).

12,30 – 14,30 – desfăşurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinală, finală).

14,30 – 15,00 – festivitatea de premiere.

Primăria municipiului Galaţi sprijină organizarea competiţiei cu suma de 31.733 lei (fără T.V.A.) din bugetul local.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările