Cel mai cunoscut turneu naţional pentru juniori, Cupa „Hagi Danone”, poposeşte în weekend la Galaţi

Cel mai cunoscut turneu naţional pentru juniori, Cupa „Hagi Danone”, poposeşte în weekend la Galaţi

FOTO Arhiva Adevărul

Turneul va avea loc sâmbătă şi duminică pe stadionul „Siderurgistul” din Galaţi, la concurenţă cu concertul „Forţa ZU” ( desfăşurat pe „Dunărea”) şi cu alegerile europarlamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ultima campioană de la Fazele Zonale ale Cupei Hagi Danone va fi desemnată, în acest weekend, la Galaţi. Sâmbătă, 25 mai, şi duminică, 26 mai, la Baza Sportivă „Siderurgistul”, copiii şcolilor din judeţul Galaţi îşi vor arăta valoarea pentru a transforma visul în realitate: calificarea la Turneul Final de la Constanţa, ultimul pas înaintea Mondialul Danone de la Barcelona, din luna octombrie a acestui an.

Programul turneului de la Galaţi

Sâmbătă, 25 mai, între orele 9.00 şi 14.45 se vor desfăşura „16”-mi de finală, Optimi de finală şi Sferturi de finală.

Duminică, 26 mai, vor avea avea loc, de la ora 9.45, semifinalele, iar finala se va disputa de la ora 10.45.
Tot duminică, de la ora 11.15, are loc festivitatea de premiere la care sunt invitaţi doi oameni care au însemnat mult pentru fotbalul gălăţean: Marius Stan (preşedinte al clubului Oţelul în anul câştigării singurului titlu de campioană naţională la fotbal) şi Cătălin Tofan (fost căpitan al Oţelul”).

Cupa Hagi Danone, cea mai importantă competiţie de fotbal din România pentru copiii sub 12 ani, îşi desfăşoră anul acesta cea de-a zecea ediţie. La acest turneu au drept de joc copiii născuţi după data de 1 ianuarie 2007.

Ca în fiecare an, cele mai bune echipe şcolare şi cluburi de top din ţară vor juca pentru şansa unică de a reprezenta România la Danone Nations Cup.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: