Ce păţeşti dacă înjuri un poliţist. Amenda usturătoare încasată de un gălăţean care s-a pierdut cu firea

Ce păţeşti dacă
înjuri un poliţist. Amenda usturătoare încasată de un gălăţean care s-a pierdut cu firea

Foto: Poliţia Locală Galaţi

Un bărbat s-a enervat pe o patrulă de poliţişti care verifica o sesizare primită de la un cetăţean şi a început să îi înjure de mama focului de la balconul locuinţei sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din cadrul secţiei nr. 1  din Galaţi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pe un bărbat, D.M.C. Acesta s-a pierdut cu firea şi a început să îi înjure pe oamenii legii.

”În timp ce se afla în balconul locuinţei sale de pe strada Melodiei din Galaţi, a proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor locali aflaţi în zonă pentru soluţionarea unei sesizări”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Piscu, va trebui să plătească, la rândul lui, o amendă de 1.000 de lei, după ce a traversat strada Brăilei printr-un loc nepermis, iar când a fost prins şi legitimat de poliţiştii locali, acesta a început să îi înjure şi să le adreseze expresii jignitoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: