Ce se întâmplă când confunzi domeniul public cu propria ogradă. Sancţiunile primite de două femei care au ars deşeuri în preajma blocurilor

Ce se întâmplă când
confunzi domeniul public cu propria ogradă. Sancţiunile primite de două femei
care au ars deşeuri în preajma blocurilor

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii locali au amendat două gălăţence care s-au apucat să ardă cabluri electrice şi deşeuri pe domeniul public, creând disconfort locatarilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Locală din Galaţi au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei pe C.R., o femeie de 40 ani, din Galaţi.

”A fost depistată în zona unui bloc situat pe strada George Enescu în timp ce ardea deşeuri, respectiv cabluri electrice, creând disconfort locatarilor din zonă”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi. 

Tot cu amendă în valoare de 1.000 lei a fost sancţionată şi C.C., o tânără de 21 ani, tot din Galaţi, de către poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 3, care a fost depistată în timp ce ardea deşeuri pe domeniul public, în zona unui bloc de pe strada Brăilei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările