Ce amendă rişti dacă îţi parchezi maşina pe locurile rezervate persoanelor cu handicap şi dacă asculţi muzică cu boxele la maxim în maşină

Ce amendă rişti dacă îţi parchezi maşina pe locurile
rezervate persoanelor cu handicap şi dacă asculţi muzică cu boxele la maxim în
maşină

Mulţi şoferi aleg să parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap Foto: arhivă Adevărul

Mulţi şoferi ignoră cu bună ştiinţă reguli elementare de comportament în public, dar care sunt prevăzute şi de lege. Ei speră că gesturile lor vor trece neobservate, dar nu întotdeuna se întâmplă aşa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zilele trecute, poliţiştii locali din Galaţi l-au sancţionat contravenţional cu amendă de 100 lei pe un bărbat de 45 de ani, E.N., care îşi parcase autoturismul pe locul special amenajat pentru persoanele cu handicap în zona din Piaţa Micro 17. ”Locul era vizibil marcat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Galaţi, prin urmare nu se poate vorbi de o eroare scuzabilă.

Oamenii legii i-au aplicat o sancţiune similară şi unui adolescent de 18 ani, A.M.N., tot din Galaţi, care tulbura liniştea publică, ascultând muzică cu boxele din autoturism date la maxim, pe strada Regiment 11 Siret, spre disperarea locuitorilor din zonă, care l-au şi reclamat pentru a avea parte de linişte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările