Ce amendă rişti dacă îţi modifici apartamentul sau efectuezi lucrări de construcţie fără autorizaţie

Ce amendă rişti dacă
îţi modifici apartamentul sau efectuezi lucrări de construcţie fără autorizaţie

Foto: arhivă Adevărul

Din ce în ce mai mulţi gălăţeni se apucă de construcţia unor imobile sau realizează modificări structurale importante la apartamentele unde locuiesc, deşi nu au autorizaţie în acest sens, punându-i în pericol şi pe ceilalţi locatari.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate la un imobil situat pe strada Drumul de Centură, poliţiştii locali au constatat că au fost executate lucrări de construcţii fără autorizaţie, constând în extinderea clădirii. Proprietarul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei şi s-a dispus intrarea în legalitate, în conformitate cu prevederile legii 50/1991.

Oamenii legii au constatat acelaşi lucru şi la un imobil situat pe strada Brăilei. ”S-a constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii fără autorizaţie, constând în modificări interioare aduse unui apartament, fapt pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei, şi s-a dispus intrarea în legalitate, în conformitate cu prevederile legii 50/1991”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

citeste totul despre: