Câţi ani de închisoare a primit criminalul recidivist care a ucis un om al străzii după ce a avut o halucinaţie

Câţi ani de închisoare a primit criminalul
recidivist care a ucis un om al străzii după ce a avut o halucinaţie

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 40 de ani a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru omor după ce a bătut şi înjunghiat un om al străzii cu care împărţea un adăpost improvizat. Motivul crimei este unul ridicol: o posibilă relaţie sexuală cu fiica adolescentă a criminalului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe 5 iunie 2020, pe G.D.V, un gălăţean de 40 de ani cunoscut cu antecedente penale, la 14 ani de închisoare pentru omor. Individul este o persoană violentă, nu avea un loc de muncă şi nici o locuinţă statornică în ultimii ani, locuind în incinta fostului cinematograf ”Dacia” din Galaţi.

Acesta se împrietenise cu un alt om alt străzii, F.D.C., cu care lucra ocazional prin pieţe pentru a-şi câştiga traiul zilnic. La un moment dat, acesta i-a permis şi amicului său să locuiască în adăpostul său improvizat de la fostul cinematograf ”Dacia”, cu condiţia ca F.D.C. să îi procure alimente, ţigări şi băutură ca un soi de chirie.

Pe 18.01.2019, individul s-a certat cu ”chiriaşul” său, reproşându-i că s-ar fi culcat cu fiica sa în vârstă de 15 ani, în fapt o simplă halucinaţie pe fondul consumului de alcool, după cum avea să se demonstreze. Acuzaţiile nu aveau niciun temei real, dar G.D.V. s-a folosit de acest motiv pentru a deveni extrem de violent. 

În aceeaşi zi, l-a lovit pe F.D.C. în diferite părţi ale corpului şi, la un moment dat, a luat un cuţit pe care îl avea în zona adăpostului improvizat şi a lovit victima în zone vitale ale corpului.

A plecat apoi din adăpostul improvizat, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A doua zi s-a lăudat într-o discuţie cu fosta lui concubină în legătură cu ceea ce făcuse, iar când a mers la adăpostul improvizat, a constatat că victima murise. Agresorul a fost arestat şi trimis în judecată pentru omor.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă pasională, în plină stradă, la Cluj. O tânără a fost înjunghiată mortal de iubitul gelos

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările