Câteva mii de gălăţeni au ales să treacă în noul an la Revelionul public, cu Grasu XXL şi Alex Velea VIDEO

Câteva mii de gălăţeni au ales să treacă în noul an la Revelionul public, cu Grasu XXL şi Alex Velea VIDEO

Revelion 2018 la Galaţi FOTOFacebook

N-a fost bătută audienţa record de anul trecut, când la concertul lui Smiley, de la miezul nopţii, au asistat aproape 20.000 de gălăţeni, însă tot au fost în stradă, la cumpăna dintre ani, circa 8.000 de oameni.

Chiar dacă nu a atins dimensiunile de audienţă de anul trecut, când la miezul nopţii, la concertul lui Smiley, erau pe esplanada de la Sala Sporturilor circa 20.000 de oameni, care au asistat la un joc de artificii de-a dreptul grandios, Revelionul public 2018 a scos în stradă peste 8.000 de gălăţeni.

Debutul petrecerii publice a fost destul de timid, dat fiind că la ora 23.00, la debutul concertului lui Grasu XXL, erau în faţa scenei doar în jur de 1.000 de persoane, însă pe parcurs atmosfera s-a mai animat, ajungându-se către miezul nopţii la o audienţă frumuşică.

A contribuit la asta şi vremea destul de plăcută, calmă, cu o temperatură de aproximativ 2 grade Celsius, dar şi informaţia că focurile de artificii vor fi spectaculoase. Ceea ce s-a şi adeverit, căci mai bine de un sfert de oră cerul Galaţiului a fost luminat de exploziile multicolore.

După focurile de artificii, pe scenă a urcat Alex Valea, iar aproape 2.000 de oameni au ales să stea în stradă şi la „afterparty”, adică la show-ul oferit, cu piese de mare succes, de un DJ.

Petrecere mare a fost şi la Patinoarul din Galaţi, la Revelionul pensionarilor. Circa 1.200 de oameni au dansat şi au chefuit în incinta pationoarului, pe muzica bună cântată, live, de artiştii Teatrului Muzical Nae Leonard. Vedeta incontestabilă a serii a fost maestrul Ion Suruceanu, care a trezit, cu muzica lui, evidente nostalgii pensionarilor prezenţi la petrecere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: