Cât scot din buzunar şoferii dacă parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap sau blochează trotuarul cu maşina

Cât scot din buzunar şoferii
dacă parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap sau blochează
trotuarul cu maşina

Foto: arhivă Adevărul

Un gălăţean de 30 de ani a primit o amendă usturătoare după ce şi-a parcat maşina pe locul destinat persoanelor cu handicap, vizibil marcat, din parcarea unui bloc de pe strada Oţelarilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Locală, l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei pe un bărbat de 30 de ani, C.M.G., din Galaţi, care a parcat autoturismul pe locul destinat persoanelor cu handicap, vizibil marcat, din parcarea unui bloc de pe strada Oţelarilor.

Cu amendă s-a ales şi un gălăţean care şi-a parcat autovehiculul pe trotuar. ”Poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 1, l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 700 de lei, pe B.O., de 27 ani, din judeţul Ilfov. Sus numitul a parcat voluntar autoturismul pe trotuarul aferent unui imobil situat pe strada Domnească, obstrucţionând astfel traficul pietonal”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: