Cât mai merge şpaga pentru un post de infirmieră în spital. Poliţiştii anticorupţie au intrat pe fir

Cât mai merge şpaga
pentru un post de infirmieră în spital. Poliţiştii anticorupţie au intrat pe
fir

Foto: arhivă Adevărul

Procurorii au trimis în judecată două persoane pentru trafic de influenţă şi complicitate la aceeaşi infracţiune, în contextul în care au lăsat să se înţeleagă că au influenţă asupra unui medic din cadrul comisiei de examen organizat la un spital din Galaţi.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi  a finalizat urmărirea penală, efectuată cu sprijinul poliţiştilor anticorupţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, şi a dispus trimiterea în judecată a două persoane pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă.

”În luna aprilie 2017, una dintre inculpate a primit pentru sine, atât în mod direct, cât şi prin intermediul celeilalte inculpate, suma de 3.000 de euro de la un martor denunţător, după ce a lăsat, în mod nereal, să creadă că are influenţă asupra unui medic din cadrul comisiei de examen organizat la un spital din Galaţi”, a precizat procurorul de caz.

În schimbul banilor, i-a promis denunţătoarei că va determina un funcţionar public să-i faciliteze reuşita la concursul organizat de instituţie în perioada 20.04.2017 – 02.06.2017 şi implicit, angajarea sa în spital pe post de infirmieră.

În baza ordonanţelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului în cauză.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Sex şi şpagă la Permise Auto. Poliţist condamnat pentru folosirea funcţiei în scop sexual, prins din nou în fapt

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările