Cât mai merge şpaga pentru obţinerea permisului auto. Administratorul unei şcoli de şoferi a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Cât mai merge şpaga
pentru obţinerea permisului auto. Administratorul unei şcoli de şoferi a fost
trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul le promitea elevilor de la şcoala pe care o administra că îi poate ajuta să promoveze proba practică a examenului auto în schimbul unei sume consistente de bani, pe care susţinea că urma să o dea poliţiştilor de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au finalizat cercetările, iar un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a întocmit rechizitoriul prin care, pe 2 aprilie,  a fost trimis în judecată sub acuzaţia de trafic de influenţă, în stare de libertate, un instructor auto şi administrator al unei şcoli de şoferi din Galaţi.

”Inculpatul a solicitat şi a primit de la un martor denunţător suma de 200 de euro, lăsându-l să creadă că are influenţa şi că va interveni pe lângă funcţionari din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi, în scopul  facilitării promovării probei practice a examenului auto în vederea obţinerii permisului auto categoria B”, au precizat reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie Galaţi.

În baza ordonanţelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au efectuat mai multe acte procedurale în acest caz.

citeste totul despre: