Caravana „Românii au talent” ajunge sâmbătă la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înscrierile pentru ediţia a cincea “Românii au talent” se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiei care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Românii au talent, cunoscutul show de divertisment de la ProTV, a pornit marţi, 30 septembrie, în călătoria de descoperire a talentului autentic.

După ce la Braşov pe 30 septembrie sute de români au adus spectacolul în cadrul caravanei, sâmbătă, 4 octombrie, începând cu ora 10.00, aceştia sunt invitaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, pentru a-şi arăta talentele şi a demonstra că pot primi titlul de cel mai talentat român.

Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis vor continua show-ul începând cu primăvara anului viitor, doar la PRO TV.

Înscrierile pentru ediţia a cincea “Românii au talent” se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiilor prezente în mai multe oraşe din România.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile “Românii au talent” şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro sau pot câştiga invitaţii VIP la etapele preselecţiilor sau ale semifinalelor.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite