Carambol pe DN24, în judeţul Galaţi. Au fost implicate patru autovehicule, între care o cisternă cu acid fosforic şi un TIR

Carambol pe DN24, în judeţul Galaţi. Au fost implicate patru autovehicule, între care o cisternă cu acid fosforic şi un TIR

sursa: Grupul Şoferilor din Galaţi

Trafic blocat pe DN 24, în judeţul Galaţi, după un accident în care au fost implicate patru autovehicule. Din primele informaţii, nu sunt persoane rănite.

 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit în totalitate pe DN 24 Tecuci-Tişiţa, în apropierea localităţii Cosmeşti, judeţul Galaţi.
 
„Într-o curbă periculoasă, remorca unui vehicul s-a desprins şi a pătruns pe sensul opus, acolo unde a colizionat o autocisternă încărcată cu acid fosforic.
 
Şoferul autocisternei a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a impactat un autotren, ulterior fiind implicată în carambol şi o autoutilitară”, anunţă Poliţia Română.
 
Potrivit primelor informaţii, nu sunt persoane rănite, nu sunt semnalate scurgeri din autocisternă şi nici pericol de explozie.
 
Circulaţia este deviată pe rute ocolitoare şi se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.
 

Vă recomandăm şi: 

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările