Captură importantă de marijuana, haşiş şi cocaină la intrarea în Brăila. Drogurile erau disimulate printre haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drogurile au fost aduse din Spania, cu un colet, şi preluate de doi tineri, care urmau să le predea dealerului din Brăila. Poliţiştii au urmărit transportul şi i-au prins în fragrant pe cărăuşi.

Joi, 18 iunie, poliţiştii şi procurorii din Galaţi au surprins în flagrant delict, într-un autoturism, la intrarea în municipiul Brăila, doi bărbaţi, de 21 şi 26 de ani, ambii din municipiul Brăila, având asupra lor un colet ce conţinea droguri de risc şi de mare risc.

În coletul expediat din Spania, au fost găsite, disimulate printre mai multe articole vestimentare şi medii de stocare, 896 de grame de marijuana, 674 de grame de haşiş şi aproximativ 20 de grame de cocaină.

”Ulterior, a fost identificat şi destinatarul coletului, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Brăila, din cercetări rezultând că acesta i-ar fi determinat pe cei doi să preia şi să transporte coletul cu droguri din Spania, urmând să le vândă consumatorilor, pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Persoanele în cauză, care sunt cercetate acum pentru comiterea infracţiunilor de instigare la trafic de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

droguri marijuana hasis cocaina Galati 2
droguri marijuana hasis cocaina Galati 4
droguri marijuana hasis cocaina Galati 1
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite