Campanie: Îmbrăţişări gratuite pentru gălăţenii care astăzi s-au plimbat prin centrul oraşului

Campanie: Îmbrăţişări gratuite pentru gălăţenii care astăzi s-au plimbat prin centrul oraşului

Tinerii ne-au luat şi pe noi prin surprindere cu îmbrăţişări. Foto: Corina Dobre

Gălăţenii care au trecut astăzi după-amiază pe strada Brăilei au putut asista şi participa la o acţiune cu totul deosebită. Zeci de tineri, voluntari ai ONG-ului "Tinerii şi viitorul" au oferit trecătorilor... îmbrăţişări gratuite. O echipă din cele trei răspândite în oraş a vizitat şi redacţia "Adevărul de Seară".

Ştiri pe aceeaşi temă

Campania "Îmbrăţişări gratuite" este la a doua ediţie în Galaţi. La fel ca şi anul trecut, zeci de tineri care provin de la Colegiul Naţional "Mihail Kogălniceanu", Colegiul Tehnic "Paul Dimo", Şcoala numărul 9 "Calistrat Hogaş" şi Şcoala numărul 26 "Ion Creangă" au luat prin surprindere gălăţenii, îmbrăţişându-i!

"Trecătorii au reacţionat incredibil de bine. Au zâmbit, au râs şi ne-au îmbrăţişat, la rândul lor. Nu am avut parte de vreun refuz. Am observat că multora dintre aceştia chiar li se lumina chipul. Sperăm ca această campanile să continue şi în anii ce vor urma", ne-a spus, plin de entuziasm, Ionatan Ţuţu, voluntar şi responsabil de foto, video şi grafică al ONG-ului "Tinerii şi viitorul".

O echipă formată din cinci tineri a oferit îmbrăţişări şi jurnaliştilor de la "Adevărul de Seară".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările