Camion bulgăresc „antifonat” cu ţigări de contrabandă, descoperit în Vama Galaţi

Camion bulgăresc „antifonat” cu ţigări de contrabandă, descoperit în Vama Galaţi

O parte din ţigările de contrabandă găsite FOTO Poliţia de Frontieră

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Galaţi rutier a descoperit aproape 1.000 de pachete de ţigări, de provenienţă duty-free şi Ucraina, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în mijlocul de transport pe care îl conducea.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nouă captură de ţigări de contrabandă la frontiera de est. Marţi, 21 mai, în jurul orei 2.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Galaţi rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul bulgar Ghiorghi K., în vârstă de 58 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor marca Iveco şi o remorcă marca Schwarzmuller, înmatriculate în Bulgaria.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse, în interiorul cabinei, în compartimentele destinate depozitării sculelor şi în jantele roţilor de rezervă de sub remorca automarfarului, 856 de pachete de ţigări, diverse mărci, de provenienţă duty-free şi Ucraina.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 10.271 de lei, în vederea continuării cercetărilor. Persoana în cauză a fost sancţionată cu o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: