Calvarul asfaltării străzii Brăilei continuă sâmbătă cu un nou episod

Calvarul asfaltării străzii Brăilei continuă sâmbătă cu un nou episod

Şoferii au la dispoziţie mai multe rute ocolitoare

Strada Brăilei va fi modernizată pe tronsonul dintre intersecţia cu strada Roşiori şi Potcoava de Aur, pe sensul spre Centru. Lucrările vor fi efectuate între orele 08.00 şi 18.00 şi vor impune întreruperea circulaţiei tuturor autovehiculelor pe tronsonul menţionat.

Restricţia vizează şi autovehiculele destinate transportului în comun spre Centru/ Port/ Strada Domnească, al căror traseu va fi deviat din strada Brăilei pe strada Prelungirea Traian - bulevardul Marii Uniri - Prelungirea Coşbuc şi apoi cu revenire în strada Brăilei. În afara Falezei superioare, autovehiculele mai pot folosi, ca rută ocolitoare, strada Roşiori şi apoi Prelungirea Traian.

Staţia auto pentru transportul în comun de la Trei Star va fi anulată, iar cele de la bănci şi Potcoava vor fi mutate, pe timpul lucrărilor, pe strada Prelungirea Coşbuc, respectiv la Casa de Mode de pe Prelungirea Traian. În intervalul menţionat, operatorul public Transurb va înlocui troleibuzele cu autobuze.

Agenţi de circulaţie ai Poliţiei Locale vor fi prezenţi în zonă pentru a ajuta la fluidizarea traficului auto. Reprezentanţii Primăriei precizează că la ora luării deciziei, prognoza meteo nu indica precipitaţii în Galaţi pentru intervalul de timp necesar asfaltării străzii Brăilei. Dacă vremea nefavorabilă o va impune, operaţiunea ar putea fi amânată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: