Călătorie culinară şi culturală în jurul lumii. Eveniment special organizat de studenţii de la Galaţi

Călătorie culinară şi culturală în jurul lumii. Eveniment special organizat de studenţii de la Galaţi

Global Village FOTO AIESEC

Evenimentul „Global Village” are loc vineri, 8 februarie, de la ora 14,00 şi este găzduit de holul sediului central al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Organizator este AIESEC România- filiala Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 8 februarie 2019, de la ora 14.00, în holul sediului central al Universităţii Dunărea de Jos va avea loc un eveniment special, care nu trebuie ratat. 

Publicul va avea parte de o inedită călătorie în jurul lumii (evident, o călătorie imaginară), în care “ghizi” vor fi mâncarea, muzica şi dansul. Este vorba despre evenimentul Global Village, organizat de AIESEC România- filiala Galaţi.  

AIESEC este cea mai mare organizaţie non-guvernamentală, non profit şi apolitică, condusă şi compusă din studenţi. Organizaţia oferă tinerilor posibilitatea de a dobândi cunoştinţe şi experienţe într-o manieră inedită, dorind să mobilizeze tineri care să aducă un impact pozitiv asupra societăţii, devenind astfel lideri şi agenţi ai schimbării. 

Evenimentul de astăzi, de la Galaţi, nu se află la prima ediţie, gălăţenii fiind deja obişnuiţi cu astfel de incursiuni imaginare în toate colţurile lumii, datorită programului  educaţional pe care AESEC România îl desfăşoară în fiecare an. 

Este vorba despre susţinerea de cursuri de istorie, civilizaţie, orientare profesională etc, predate în în limba engleză, pentru mii de elevi de şcoală generală dar şi din licee din Galaţi. Cursurile sunt susţinute de tineri din diverse ţări ale lumii, care vin şi fac voluntariat în România. Tinerii ajută, astfel, elevii români să îşi exerseze engleza dar şi să devină interesaţi de cultura şi civilizaţia de pe mapamond.

„Vino să iei parte la un eveniment de celebrare a culturii, rar întâlnit în Galaţi, ce îţi oferă ocazia să faci o călătorie în jurul lumii, să cunoşti tineri internaţionali din peste şapte ţări şi să fii inspirat de momente şi poveşti din locuri îndepărtate şi deosebite. Galaţi este gazda a peste 80 de studenţi internaţionali iarna aceasta, dornici de a împărtăşi cu locuitorii orasului, atât cultura cât şi tradiţiile, mâncarea şi dansurile lor specifice. Intrarea este liberă şi se adresează tuturor, aşa că ia-ţi rucsacul în spate şi porneşte in jurul lumii”, informează AIESEC Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: