Butelia de GPL a unui autoturism „căptuşită” cu peste 9.000 de ţigarete de contrabandă

Butelia de GPL a unui autoturism „căptuşită” cu peste 9.000 de ţigarete
de contrabandă

Butelia era plină cu pachete de ţigări de contrabandă. Foto: Poliţia de Frontieră

Şoferul autoturismului a rămas fără "marfă" şi fără maşină, şi s-a ales şi cu dosar penal pentru trafic de ţigări.

Ştiri pe aceeaşi temă

În data de 29 aprilie a.c., poliţişti de frontieră din cadru Compartimentului Sprijin Operativ aparţinând Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia contrabandei şi evaziunii fiscale cu produse de tutun, au oprit în trafic, pentru control, în zona Port Bazinul Nou, un autoturism marca Audi, condus de Vitalie P. în vârstă de 34 de ani cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova.

Existând informaţii că autoturismul respectiv este folosit pentru introducerea în ţară a ţigaretelor de contrabandă, persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, ocazie cu care poliţiştii de frontieră au descoperit disimulate într-un locaş special amenajat în butelia de GPL, cantitatea de 9.200 ţigarete, marca Plugarul cu timbru de acciză R. Moldova.

Ţigările, autoturismul şi persoana au fost predate lucrătorilor Serviciul Supraveghere Fiscală Compartimentul Echipe Mobile din cadrul D.R.A.O.V. Galaţi, care au dispus sancţionarea contravenţională a persoanei cu suma de 5.000 lei şi ridicarea în vederea confiscării a ţigaretelor în valoare de 1.024 lei şi a autoturismului în valoare de 14.000 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: