Bulgar cu permis de conducere falsificat, depistat la frontiera de Est. Documentul provine de la filiera ucraineană

Bulgar cu permis de conducere falsificat, depistat la frontiera de Est. Documentul provine de la filiera ucraineană

Control de frontieră FOTO Poliţia de Frontieră

Bulgarul a recunoscut că a obţinut permisul de conducere de la un cetăţean ucrainean, însă a declarat că nu ştia că documentul este contrafăcut şi că lui i s-ar fi spus că actul este autentic şi ar fi fost obţinut pe bază de şpagă, de la poliţişti bulgari corupţi.

Încă un permis auto fals depistat la frontiera de est a României. În data de 12 septembrie 2019, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, la volanul unui autoturism marca BMW, cetăţeanul bulgar Severin V., în vârstă de 33 de ani. 

„Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că  S.V.  nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule”, a declarat Mădălina Carp, de la Poliţia de Frontieră Galaţi.

Bulgarul recunoscut ulterior şi faptul că a obţinut permisul de conducere de la un cetăţean ucrainean, însă a declarat că nu ştia că documentul este contrafăcut. El a afirmat că lui i s-a spus că documentul ar fi fost obţinut pe bază de şpagă, de la poliţişti bulgari corupţi.

Conform procedurilor legale, pe numele şoferului fără permis auto a fost întocmit un dosar penal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: