Bătrână tâlhărită în plină stradă. Agresorul a fost identificat şi arestat preventiv

Bătrână tâlhărită în
plină stradă. Agresorul a fost identificat şi arestat preventiv

Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 71 de ani a fost atacată pe stradă de un bărbat, acesta smulgându-i un lănţişor de aur pe care îl purta la gât. Poliţiştii l-au prins pe tâlhar după o săptămână, iar prejudiciul a fost recuperat.

Pe 1 octombrie, în municipiul Galaţi, o femeie, în vârstă de 71 ani, a sesizat faptul că o persoană necunoscută i-a  sustras, prin smulgere, lănţişorul de aur purtat în acel moment.  

”Urmare a măsurilor complexe de investigaţie, în data de 09.10.2019, autorul a fost identificat şi reţinut de către poliţişti, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cu aceeaşi dată, pe numele autorului a fost emis mandat de arestare preventivă de către Judecătoria Galaţi”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Miercuri, 9 octombrie, Judecătoria Galaţi a emis un mandat de arestare pe numele unui alt bărbat care, pe 24 şi 31.09.2019, prin ameninţare, a deposedat două persoane de telefoanele mobile. Pe numele ambilor agresori au fost deschise dosare penale pentru tâlhărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: