Bătrân de 86 de ani tâlhărit când intra în scara blocului unde locuia. Un minor de 15 ani a fost jefuit de acelaşi infractor

Bătrân de 86 de ani
tâlhărit când intra în scara blocului unde locuia. Un minor de 15 ani a fost
jefuit de acelaşi infractor

Suspectul de tâlhărie este arestat preventiv Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 18 ani, arestat preventiv pentru furtul de telefoane mobile, a fost identificat de poliţişti ca fiind autorul mai multor tâlhării comise anul trecut în Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 ianuarie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi au identificat o persoană bănuită de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie, în luna decembrie a anului trecut.

Persoana  identificată, un tânăr de 18 ani, este momentan arestată preventiv, din data de 10 ianuarie, pentru săvârşirea mai multor furturi de telefoane mobile.

”Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în seara de 9 decembrie, tânărul, în timp ce se afla pe strada Traian din Galaţi, i-a sustras unui minor în vârstă de 15 ani, un telefon mobil în valoare de 1.200 de lei”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Cea de-a doua tâlhărie a fost comisă pe 20 decembrie, victimă fiind un bărbat de 86 ani, care la intrarea în scara blocului unde locuieşte a fost lovit în zona capului, fiind apoi deposedat de suma de 200  de lei. În acest caz, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%.   

citeste totul despre: