Baroneasa Emma Nicholson vine la Galaţi pentru a participa la Festivalul Naţional de Dans „Împreună pentru viitor”

Baroneasa Emma Nicholson vine la Galaţi pentru a participa la Festivalul Naţional de Dans „Împreună pentru viitor”

Baroneasa Emma Nicholson. Foto: adevărul

Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Cîmpeanu şi-a manifestat dorinţa de a participa la această tradiţională manifestare, care se va desfăşura în perioada 29-31 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concursul este iniţiat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi se adresează unităţilor de învăţământ care desfăşoară activităţi, în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.

Nota specifică a acestui concurs este dată de faptul că fiecare echipă este formată - în mod egal - din elevi voluntari proveniţi din unităţi de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, dar şi elevi cu certificate de încadrare în diverse grade de handicap.

Activităţile din cadrul SNAC urmăresc să ofere oportunităţi şi şanse egale tuturor copiilor, beneficiarii direcţi fiind copiii cu dizabilităţi, copiii cu dificultăţi de învăţare şi adaptare şcolară şi socială, copiii/tinerii/adulţii din categorii vulnerabile şi beneficiarii indirecţi fiind voluntarii, comunitatea, societatea.

La festival va participa Emma Harriet Nicholson, Baronesa de Winterbourne – preşedinta Asociaţiei Children's High Level Group, iar domnul Ministru al Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Cîmpeanu şi-a manifestat dorinţa de a participa  la această tradiţională manifestare.

La concurs vor participa aproximativ 300 de elevi şi cadre didactice care însoţesc aceşti copii, coordonatori judeţeni şi regionali SNAC, grupaţi în 21 de echipaje. Participanţii vor desfăşura o paradă a echipelor pe traseul cuprins între Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" - Grădina Publică - Teatrul Muzical ,,Nae Leonard’’ din Galaţi, în intervalul orar 8.30-10.00.

Aproximativ 300 de participanţi îşi vor etala talentul, sâmbătă, 30 mai 2015, pe scena Teatrului Muzical ,,Nae Leonard’’ din Galaţi, începând cu ora 10.00, iar manifestarea  va fi urmată de festivitatea de premiere a evenimentului.

La ora 12.00, Emma Harriet Nicholson, Baronesa de Winterbourne – preşedinta Asociaţiei Children's High Level Group va participa la o conferinţă de presă, în incinta Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările