Bărbat violent capturat cu focuri de armă. Un luptător SIAS a fost atacat cu o şurubelniţă, iar agresorul a fost împuşcat

Bărbat violent capturat cu focuri de armă. Un luptător SIAS a fost atacat cu o şurubelniţă,
iar agresorul a fost împuşcat

Foto: arhivă Adevărul

Un luptător al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale Galaţi a fost atacat de un bărbat cu o şurubelniţă. Poliţistul l-a împuşcat pe agresor pentru ca acesta să poată fi imobilizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această dimineaţă, în jurul orei 09,00, poliţiştii postului de Poliţie Lieşti au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini.

Politiştii s-au deplasat la faţa locului, însă la vederea lor bărbatul a început să arunce cu pietre în aceştia şi apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn.

Oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) Galaţi.

”Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre şi, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SIAS cu o şurubelniţă. Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectul de cauciuc, rănindu-l pe agresor”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Până la venirea echipajului SMURD, agresorului i s-a acordat primul ajutor de către luptătorii SIAS.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: