Bărbat reţinut după ce a încălcat de mai multe ori un ordin de protecţie care îi interzicea să se apropie de locuinţa soţiei

Bărbat reţinut după
ce a încălcat de mai multe ori un ordin de protecţie care îi interzicea să se
apropie de locuinţa soţiei

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 35 de ani va fi propus astăzi la arestare preventivă după ce a ignorat un ordin de protecţie emis pe numele său, care îi interzicea să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de soţia sa şi locuinţa ei.

Luni, 16 septembrie, poliţiştii Secţiei 3 Rurală Lieşti au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Nămoloasa, pentru încălcarea, în mod repetat, a unui ordin de protecţie emis pe numele lui de Judecătoria Lieşti.

”Conform ordinului de protecţie, în perioada 25.06 – 25.09.2019, bărbatul avea interdicţie de a se apropia la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de soţia sa şi locuinţa ei, din comuna Nămoloasa. În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti cu propunere de arestare preventivă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În aceeaşi zi, Secţia 1 Poliţie Galaţi a fost sesizată, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, de către o femeie, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că fiul ei provoacă scandal la domiciliu, într-un bloc, pe strada Brăilei.

Poliţiştii au mers la adresa indicată de femeie şi, în faţa blocului, l-au găsit pe fiul acesteia, de 32 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, care a precizat că doreşte să-şi ia lucrurile personale din locuinţa părinţilor.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că împotriva bărbatului există un ordin de protecţie, emis de Judecătoria Galaţi, în data de 24.07.2019, valabil pe o perioadă de trei luni,  prin care acestuia i se interzice să se apropie de tatăl său şi de locuinţa lui, la o distanţă mai mică de 100 de metri. Prin urmare, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: