Bărbat călcat de tren în zona bălţii Cătuşa. Victima trăieşte, dar este într-o stare foarte gravă

Bărbat călcat de tren în zona bălţii Cătuşa. Victima trăieşte, dar este într-o stare foarte gravă

FOTO arhiva Adevărul

Incidentul s-a petrecut la miezul nopţii, joi spre vineri. Victima a fost dusă la spital în stare gravă. Anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident feroviar dramatic s-a petrecut în apropierea de balta Cătuşa, în plină noapte, la cumpăna dintre zilele de joi şi vineri. 

Locomotiva unui tren de marfă care tracta 10 vagoane pentru platforma siderurgică, pe liniile de manevră din zona străzii Garofiţei, a lovit în plin un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Bărbatul a suferit leziuni grave la nivelul capului şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după ce echipajele medicale SMURD care au acţionat la faţa locului au reuşit cu greu să menţină victima în viaţă. Rănitul a fost operat, dar este încă în comă, iar pronosticul medicilr este rezervat.

Poliţiştii gălăţeni de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru a se stabili care sunt circumstanţele în care s-a petrecut gravul incident. Deocamdată sunt luate în calcul două ipoteze: fie varianta unui accident, fie cea a unei tentative de sinucidere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările