Bărbat arestat după ce a cerut la Poliţie un certificat de cazier judiciar, în vederea angajării. Ce au descoperit oamenii legii

Bărbat arestat după
ce a cerut la Poliţie un certificat de cazier judiciar, în vederea angajării.
Ce au descoperit oamenii legii

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 36 de ani a ajuns în arestul Poliţiei, pe numele său fiind emis un mandat de arestare provizorie, în vederea extrădării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 16 ianuarie, la ghişeul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă din cadrul I.P.J. Galaţi s-a prezentat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Galaţi, solicitând un certificat de cazier judiciar, în vederea angajării.

”Efectuând verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul figura, în bazele de date ale poliţiei, ca fiind dat în urmărire internaţională. Pe numele său fusese emis un mandat european de arestare de către autorităţile italiene, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Persoana în cauză a fost reţinută de poliţişti şi, în cursul zilei de astăzi, 17 ianuarie, a fost prezentată magistraţilor Curţii de Apel Galaţi, care au emis pe numele său un mandat de arestare provizorie, în vederea extrădării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: