Bărbat anchetat pentru contrabandă după ce a încercat să treacă frontiera cu mai multe arme de tir sportiv şi sute de alice

Bărbat anchetat
pentru contrabandă după ce a încercat să treacă frontiera cu mai multe arme de tir
sportiv şi sute de alice

Foto: Poliţia de Frontieră

Un bărbat de 32 de ani este cercetat pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în contextul în care poliţiştii de frontieră au descoperit un adevărat arsenal în maşina cu care acesta intenţiona să treacă frontiera.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 22 decembrie, în jurul orei 17,00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Mercedes, un bărbat de 32 de ani, Z.I.

”În baza analizei de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit trei arme de tir sportiv cu aer comprimat, de calibru 4,5 mm, 317 alice, de calibru 4,5 mm şi un harpon de pescuit, ascunse în compartimentul roţii de rezervă al autoturismului”, au precizat reprezentanţii  Poliţiei de Frontieră.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar armele, cartuşele şi harponul de pescuit au fost ridicate de către lucrătorii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase-IPJ Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările