Avarie la reţeaua de gaze în zona străzii Basarabiei. Porţiuni ample din artera în curs de reabilitare au fost găurite

Avarie la reţeaua de gaze în zona străzii Basarabiei. Porţiuni ample din artera în curs de reabilitare au fost găurite

FOTO Arhivă

Primăria municipiului Galaţi a transmis că societatea de distribuire a gazelor, Distrigaz SA, este răspunzătoare integral pentru ca zonă să fie adusă, după intervenţie, exact la starea  la care a fost anterior.

Primăria municipiului Galaţi avertizează că societatea de distribuţie Distrigaz SA execută pe strada Basarabiei lucrări la reţeaua de gaz, în urma unei avarii.

„Este vorba despre o lucrare neprogramată care, implicit, nu putea fi prevăzută. Prin urmare, respingem orice aspect care ar putea conduce la ideea unei eventuale răspunderi din partea Primăriei municipiului Galaţi privind situaţia apărută, în mod independent”, a precizat municipalitatea.

„În acestea condiţii, societăţii care derulează aceste lucrări la reţeaua proprie de gaz i s-a pus în vedere că are obligaţia readucerii terenului la starea iniţială pe suprafeţe ample, astfel încât proiectul de modernizare derulat de Primărie pe strada Basarabiei să nu fie afectat”, a mai transmis instituţia.

Vă reamintim că strada Basarabiei este într-un amplu proces de modernizare, prilej cu care întreaga infrastructură (reţele, iluminat, şine tramvai, trotuare, carosabil) este refăcută din temelie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: