Autoturism moldovenesc cu instalaţie GPL plină cu ţigări de contrabandă

Autoturism moldovenesc cu instalaţie GPL plină cu ţigări de contrabandă

Ţigările erau foarte bine ascunse în instalaţia GPL, evident, nefuncţională. Foto:Poliţia de Frontieră

Şoferul acestuia s-a ales cu o amendă usturătoare, a rămas fără marfă, dar şi fără autoturism, care în astfel de situaţii trebuia confiscat.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sfârşitul săptămânii trecute un bărbat de 43 de ani din Republica Moldova a venit în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Bărbatul era la volanul unui autoturism marca Opel, dotat cu instalaţie GPL:, Gheorghe M. cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 43 ani.

„Aveam nişte informaţii, aşa că o echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, într-un locaş special amenajat în butelia pentru gaz a autoturismului, 4.560 de ţigarete mărcile Plugarul şi Ritm”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Ion Irimia.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 1.428 lei, si autoturismului in valoare de 8.800 lei în vederea confiscării, iar cetăţeanul moldovean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: